Josira yrityksenä

Once Upon a Time…

Once Upon a Time…

Josira on perustettu vuonna 2004 ja olemme kasvaneet muutaman henkilön yrityksestä lähes 50 ammattilaisen perheeseen. Yrityksemme juuret ovat paperi-, teräs- ja rakennusteollisuuden ympäristöissä, mikä tuo nykypäivänä ainutlaatuisen palveluntarjonnan ja synergiaedun teollisuuden rakentamisen hankkeisiin. Rakentamisen osuus liikevaihdosta kasvoi ajan myötä ja nousi merkittävään rooliin kovan kysynnän vuoksi. Nykyään olemme mukana Pirkanmaan kärkihankkeissa ja meidät pyydetään paikalle erityisesti silloin, kun tarvitaan erikoisosaamista ja vaativaa ongelmanratkaisutaitoa.

Ammattitaito, asenne ja aitous – siitä on josiralaisuus tehty
Josiralaisuus on toveruutta, rehellisyyttä ja avointa vuorovaikutusta. Tämä näkyy timanttisena työnjälkenä, lupsakkana asenteena sekä aitoina asiakaskohtaamisina. Josiralaisuus on ennakkoluulotonta ja luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä jäätävää asennetta; Kun ovessa lukee vedä, työnnämme sen auki. Mahdolliset haasteet ja ongelmat ratkaistaan yhdessä, niin sanotusti pilke silmäkulmassa, sillä uskomme ihmiskeskeiseen rakentamiseen. Me olemme Josira, ylpeitä siitä mitä olemme.

1

2

3

4

5

6

Visio

Visionamme on olla merkittävä tulevaisuuden rakentaja ja kestävien elinympäristöjen toteuttaja tuleville sukupolville. Tunnistamme rakennusalalla vallitsevia ongelmakohtia ja haluammekin tehdä asiat paremmin ja tuottaa aidosti laadukasta rakennuspalvelua.

Haluamme luoda kestäviä yhteistyöverkostoja ja kumppanuuksia, jotka vahvistavat projektiosaamista sekä varmistavat vakavaraisen työllisyyden. Näin ollen kannamme kortemme kekoon olemalla merkittävä työnantaja.

Mitä meistä puhutaan?

Etsimme aina uusia tähtiä joukkoomme

Olisitko sinä sopiva henkilö työskentelemään Josira Oy:ssä?
Otamme jatkuvasti vastaan avoimia hakemuksia.
Ole rohkeasti yhteydessä jos koet olevasi sopiva joukkoomme.

Jätä avoin hakemus sähköpostiin rekry@josira.fi