Ajankohtaista

Pysy Josiran matkassa!

Josira News

#1Puhtaampien polttoaineratkaisujen puolesta

Gasumin kaasutankkausaseman rakennustyöt Pirkkalassa on saatu käyntiin. Tiukat turvallisuusvaatimukset ovat avainasemassa teknisiä laatuvaatimuksia unohtamatta. Ja tämänhän me osaamme.

#2Uudet nettisivut julki!

Uusista nettisivuista huokuu Josiran hyvä energia ja rautainen ammattitaito. Sivujen sunnittelijana toimi Avinse Graphics, valokuvaajana Janston Pirhonen ja toteuttajana Lucci Oy.

#3BossGloss hyvässä vauhdissa

BossGloss autopesula rakentuu hiljalleen Tampereelle ysitien varteen. Ysitietä ajellessa Josiran kylttejä sekä omaa miehistöämme työn parissa on jo voinutkin bongailla. Hankkeesta voit lukea lisää alta kohdasta hankepoimintoja.

#4Josiran graafinen ilme on uudistunut

Logon lähtökohtana on ollut vahva, jämäkkkä ja uskottava sekä ryhdikäs olemus. Tavoitteena on ollut kuvastaa Josiran identiteettiä ja arvoja. Logon Graafinen ilme on Jarkko Ruutikaisen käsialaa.

#5Väistötila­rakentamista ympäri Suomen

Väistötilarakentamisen hurja kysyntä saavuttaa kovaa vauhtia koko Suomea. Syksyn alussa Nokialla, Lahdessa, Kuopiossa ja Espoossa voi käydä ihastelemassa Josiralaisten työnjälkeä.

Hankepoimintoja

Boss Gloss Linnainmaa autopesuhalli

Tampere

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 12/2021

Tiivis yhteistyö hankkeen osapuolten kanssa mahdollisti suunnitteluun ja sitä kautta kustannuksiin liittyvien haasteiden ratkaisemisen, jotta hankkeesta tuli mahdollinen toteuttaa. Tämä toimii hyvänä esimerkkinä siitä että me Josiralla ratkaistaan ongelmia tuloksellisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti.

Sevinin hoivakiinteistö

Kangasala

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 06/2021

Esteettisyys oli tärkeää kohteen käyttötarkoitusta ajatelleen ja julkisivun sulautuminen osaksi ympäristöä oli merkittävässä roolissa. Hanke toteutettiin CLT:stä eli ristiinliimatusta massiivipuusta, jonka käyttö rakennusmateriaalina kasvaa Suomessa. Puurakentamiseen liittyvä turvallisuus, terveellisyys ja ympäristönäkökulma ohjasivat hankkeen toteutusta ja asiantuntijuus ja sitoutuminen laatuun näkyvät työmme lopputuloksessa.

Hybridimallinen Adapteo-toimisto

Laukaa

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 03/2020

Projektin taustalla oli akuutti tarve ja tiukat aikataulut, mikä vaatii vahvaa projektijohtoa, joustavuutta ja nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Projekti puristettiin maaliin suunnitellussa aikataulussa laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Hanke onnistui erinomaisesti ja lopputulos oli Josiralle tyypillistä timanttia.

Gasum kaasutankkausasema

Pirkkala

Tila: Käynnissä

Valmistumisajankohta: 01/2022

Gasumin 39. kaasutankkausasema rakentuu tulevan vuoden aikana Pirkkalaan. Gasum on Pohjoismaiden johtava biokaasun tuottaja ja meille on ilo ja kunnia olla etulinjassa rakentamassa puhtaampia polttoaineratkaisuja. Projektissa korostuu tarkat turvallisuusvaatimukset sekä erinomainen työn tekninen laatu. Josiran tarkalla ja täsmällisellä projektinjohdolla sekä ammattitaitoisella työnjäljellä pystymme varmistamaan erinomaisen turvallisuuden läpi projektin.

Toimitilakiinteistö Tampere

Tampere

Tila: Tulossa

Aloitusajankohta: 2022

Josiran uusi aluevaltaus on halliosakkeen kaltainen konsepti, josta tämä Tampereelle tuleva kohde on lajinsa ensimmäinen. Taustalla on asiakastarpeesta kumpuava näkökulma businesspark-tyyppisiin ympäristöihin, joissa synergiaedun lisäksi merkittävässä roolissa on moderni tapa tuottaa toimivia, energiatehokkaita ja edustavia toimitiloja yrityksille. Hankkeessa korostuu erityisesti vahva ja ammattitaitoinen projektijohtajuus sekä yhteistyö eri sidosryhmien välillä.

Voimalaitoksen pumppuhuone

Braunschweig, Saksa

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 11/2021

Vaativat teollisuuden paikallavalurakenteet ja elementtiasennukset ovat meille arkipäivää ja meidät pyydetään paikalle vähän kauempaakin. Tämä Saksan Braunschweigissa sijaitseva kuukauden mittainen intensiivinen projekti oli haastava sen ainutlaatuisuuden vuoksi. Projektissa korostui aikatauluihin liittyvät vaatimukset ja tiukkaakin tiukemmat toleranssit. Olemme teollisuusrakentamisen konkareita ja Josiran rautainen ammattitaito ja periksiantamaton asenne takasivat sen että tämäkin projekti saatiin hyvässä yhteistyössä suunnitellusti maaliin.

Pyynikin asunto- ja toimitilasaneeraus

Tampere

Tila: Käynnissä

Valmistumisajankohta: 10/2023

Vanhojen tehdaskiinteistöjen saneeraus asuinrakennuksiksi on tullut vallitseva suuntaus Tampereella jo useiden vuosien ajan. Josira on tiiviisti mukana tämän kaltaisissa hankkeissa ja kyseinen Pyynikin alue on ollut yksi pitkäaikaisimmista projekteista jota olemme olleet mukana rakentamassa. Haasteita tuo erityisesti historiallisiin suojelukohteisiin liittyvät määräykset, jolloin ammattitaito ja asiantuntijuus korostuvat.

CLT luhtitalo Vuores

Tampere

Tila: Tulossa

Aloitusajankohta: 2022

Josira ryhtyy toteuttamaan omaa tuotantoaan luhtitalorakentamisen parissa Tampereen Vuorekseen. Vuoreksessa fokus on luonnonläheisyydessä, laadukkaassa rakentamisessa ja kaupunkisuunnittelussa, mikä tekee alueesta edelläkävijän. Puurakentaminen ja erityisesti CLT-rakentaminen on jatkuvasti kasvava suuntaus ja olemmekin vahvasti mukana erikoisosaamisellamme rakentamssa tulevaisuuden ympäristöjä.