Ajankohtaista

Pysy Josiran matkassa!

Josira News

#1Josira mainittu!

Josiralaiset noteerattiin työntouhussa Loukilinnan päiväkodin pystytyksessä. Lue Turun Tienoon lehtijuttu täältä.

#2Puhtaampien polttoaineratkaisujen puolesta

Gasumin kaasutankkausaseman rakennustyöt Pirkkalassa on saatu käyntiin. Tiukat turvallisuusvaatimukset ovat avainasemassa teknisiä laatuvaatimuksia unohtamatta. Ja tämänhän me osaamme.

#3Uudet nettisivut julki!

Uusista nettisivuista huokuu Josiran hyvä energia ja rautainen ammattitaito. Sivujen sunnittelijana toimi Avinse Graphics, valokuvaajana Janston Pirhonen ja toteuttajana Lucci Oy.

#4BossGloss hyvässä vauhdissa

BossGloss autopesula rakentuu hiljalleen Tampereelle ysitien varteen. Ysitietä ajellessa Josiran kylttejä sekä omaa miehistöämme työn parissa on jo voinutkin bongailla. Hankkeesta voit lukea lisää alta kohdasta hankepoimintoja.

#5Josiran graafinen ilme on uudistunut

Logon lähtökohtana on ollut vahva, jämäkkkä ja uskottava sekä ryhdikäs olemus. Tavoitteena on ollut kuvastaa Josiran identiteettiä ja arvoja. Logon Graafinen ilme on Jarkko Ruutikaisen käsialaa.

#6Väistötila­rakentamista ympäri Suomen

Väistötilarakentamisen hurja kysyntä saavuttaa kovaa vauhtia koko Suomea. Syksyn alussa Nokialla, Lahdessa, Kuopiossa ja Espoossa voi käydä ihastelemassa Josiralaisten työnjälkeä.

Hankepoimintoja

Gasum kaasutankkausasema

Pirkkala

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 04/2022

Gasumin 39. kaasutankkausasema valmistui keväällä Pirkkalaan. Gasum on Pohjoismaiden johtava biokaasun tuottaja ja meille on ilo ja kunnia olla etulinjassa rakentamassa puhtaampia polttoaineratkaisuja. Projektissa korostuvat tarkat turvallisuusvaatimukset sekä erinomainen työn tekninen laatu. Josiran tarkalla ja täsmällisellä projektinjohdolla sekä ammattitaitoisella työnjäljellä pystyimme varmistamaan erinomaisen turvallisuuden läpi projektin.

Naistenlahti 3 voimalaitosyksikkö

Tampere

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 12/2022

Josira urakoi loppuvuodesta 2022 valmiiksi Naistenlahden kolmannen voimalaitosyksikköä koskevan urakkansa. Tamperelaisille merkittävässä kohteessa työt sisälsivät vaativia purkutöitä, esiseulomon rakennevahvistustyöt, hakkeen vastaanottohallin rakennevahvistustyöt, valvomon saneerauksen, 400 m2 vesikaton rakennevahvistustyöt betonilla ja 240 m2 vesikaton uudet rakenteet teräsrunkoisena, konehuoneen rakentamisen vesikaton päälle teräsrunkoisena ja varastointirakennuksen eristyksen -ja julkisivutyöt Ruukin profiileista. Urakkamuotona oli osaurakka.

Boss Gloss Linnainmaa autopesuhalli

Tampere

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 12/2021

Tiivis yhteistyö hankkeen osapuolten kanssa mahdollisti suunnitteluun ja sitä kautta kustannuksiin liittyvien haasteiden ratkaisemisen, jotta hankkeesta tuli mahdollinen toteuttaa. Tämä toimii hyvänä esimerkkinä siitä että me Josiralla ratkaistaan ongelmia tuloksellisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti.

Sevinin hoivakiinteistö

Kangasala

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 06/2021

Esteettisyys oli tärkeää kohteen käyttötarkoitusta ajatelleen ja julkisivun sulautuminen osaksi ympäristöä oli merkittävässä roolissa. Hanke toteutettiin CLT:stä eli ristiinliimatusta massiivipuusta, jonka käyttö rakennusmateriaalina kasvaa Suomessa. Puurakentamiseen liittyvä turvallisuus, terveellisyys ja ympäristönäkökulma ohjasivat hankkeen toteutusta ja asiantuntijuus ja sitoutuminen laatuun näkyvät työmme lopputuloksessa.

Parmaco Perheiden talo

Ylöjärvi

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 08/2022

Lähes 1000 neliöinen 16 tilaelementistä pystytetty Perheiden talo ratkaisi lapsiperhepalveluiden tilaongelmat Ylöjärvellä. Projektin taustalla oli akuutti tarve ja tiukat aikataulut, mikä vaatii vahvaa projektijohtoa, joustavuutta ja nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Projekti puristettiin maaliin suunnitellussa aikataulussa laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Hanke onnistui erinomaisesti ja lopputulos oli Josiralle tyypillistä timanttia.

Voimalaitoksen pumppuhuone

Braunschweig, Saksa

Tila: Valmis

Valmistumisajankohta: 11/2021

Vaativat teollisuuden paikallavalurakenteet ja elementtiasennukset ovat meille arkipäivää ja meidät pyydetään paikalle vähän kauempaakin. Tämä Saksan Braunschweigissa sijaitseva kuukauden mittainen intensiivinen projekti oli haastava sen ainutlaatuisuuden vuoksi. Projektissa korostui aikatauluihin liittyvät vaatimukset ja tiukkaakin tiukemmat toleranssit. Olemme teollisuusrakentamisen konkareita ja Josiran rautainen ammattitaito ja periksiantamaton asenne takasivat sen että tämäkin projekti saatiin hyvässä yhteistyössä suunnitellusti maaliin.

Pyynikin asunto- ja toimitilasaneeraus

Tampere

Tila: Käynnissä

Valmistumisajankohta: 10/2023

Vanhojen tehdaskiinteistöjen saneeraus asuinrakennuksiksi on tullut vallitseva suuntaus Tampereella jo useiden vuosien ajan. Josira on tiiviisti mukana tämän kaltaisissa hankkeissa ja kyseinen Pyynikin alue on ollut yksi pitkäaikaisimmista projekteista jota olemme olleet mukana rakentamassa. Haasteita tuo erityisesti historiallisiin suojelukohteisiin liittyvät määräykset, jolloin ammattitaito ja asiantuntijuus korostuvat.