Infrarakentamista

Teollisuuden, yritysten, taloyhtiöiden ja julkisen puolen tarpeisiin.

”Luotamme vahvasti Josiraan urakoitsijana ja Josiran ammattitaitoinen ongelmanratkaisukyky tuo huomattavan lisäarvon suunnittelun tueksi.”

Kaarle Koskela, Rakennesuunnittelija, AFRY Finland Oy

Infrarakentamisen kivenkova ammattilainen.

Kokeneena infrarakentajana pystymme vastaamaan tilaajan tarpeisiin etenkin, kun tarvitaan erikoisosaamista vaativissa olosuhteissa. Vahvuutemme on toimia joustavana kumppanina teollisuuden ja toimitilarakentamisen ympäristöissä. Toteutamme infrarakentamisen haastavat hankkeet sisältäen maanrakentamisen, kunnallistekniset työt, paikallavalurakenteet sekä viimeistelyn.

Vahva projektijohto, oma huippuammattilaisista koostuva henkilöstömme ja vakiintunut alihankintaverkostomme ovat onnistuneiden infrahankkeidemme kulmakiviä. 

Toteutamme infrarakentamisen hankkeita teollisuuden, yritysten, taloyhtiöiden ja julkisen puolen tarpeisiin. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, mutta pääasiassa toimimme Hämeen- ja Pirkanmaan alueella.

Maa- ja pohjarakentaminen

Laadukas pohja on lähtökohtana onnistuneelle rakentamiselle.

Toteutamme maa- ja pohjanrakentamista yksittäisistä pienistä kohteista aina laajoihin kokonaisuuksiin saakka. Oma monipuolinen ja nykyaikainen kalustomme takaavat eri työvaiheiden sujuvuuden ja ketteryyden kaikissa olosuhteissa. Vahvuutenamme ovat asiantunteva ote ja oma ammattitaitoinen henkilöstömme. Kokeneena maa- ja pohjarakentajana toimimme vastuullisesti ja kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä.

Betonirakentaminen

Särmää betonirakentamista yli 15 vuoden kokemuksella. 

Olemme kokenut betonirakentamisen erikoisosaaja. Toteutamme paikallavalettavat betonirakenteet ja -lattiat vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelumme kattavat muotti- raudoitus ja betonityöt ja elementtiasennukset. Kohteena ovat erilaiset teollisuuden ympäristöt sekä toimitilarakentamiseen liittyvät tuotantotilat ja -linjat. Saamme toistuvasti kiitosta konsultoivasta otteestamme ja hyvästä ja vastuullisesta asenteesta työmaalla.

Massiivipurut

Teollisuus- ja saneerauspurkua rautaisella otteella.

Teemme teollisuuden tuotantolinjojen ja rakennuksien purkutyöt kiertotalous, työturvallisuus ja viranomaisasiat huomioiden. Meillä on pitkä historia erilaisista teollisuuden purkukohteista. Palvelumme sisältää kokonaisvaltaisen purku-urakoinnin. Taustaltamme löytyy lukuisia referenssejä ja tyytyväisiä pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotka ovat osoitus luotettavuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä. Nykyaikainen ja monipuolinen kalustomme takaavat tehokkaan ja sujuvan työskentelyn vaativimmissakin kohteissa.

Salaojaremontit

Ammattitaidolla ja ajoissa tehty salaojaremontti on kannattava investointi perustuksien suojaamiseen.

Teemme pienet ja suuret salaojaremontit taloyhtiöille ja omakotitaloille. Ammattitaidolla tehdyt salaojaremontit suojaavat perustuksia vedeltä ja kosteusvaurioilta. Salaojajärjestelmien uusiminen on kannattava investointi kun ikää alkaa olemaan 30 vuotta, vaikka mitään vaurioita sokkelissa ei vielä näkyisikään. Vakiintunut alihankintaverkostomme mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan kokonaisurakoinnin. Palvelumme ulottuu vesi- ja viemäriliittymiin sekä kaapelointeihin saakka.