Teollisuus­rakentamista

Kokonaisvaltaisella urakoinnilla

”Yhteistyö sujui hyvin. Se mikä luvattiin tehtiin myös sovitusti aikataulussa.”

Ville Lahtinen, Senior Construction Manager, SSAB Europe OY, Investments

Teollisuuden raskaansarjan ammattilainen

Yrityksemme juuret ovat teollisuusrakentamisen kokonaisvaltaisessa toteutuksessa. Vuosien ajan Josira on ollut alan kärkiosaaja, ja meillä on vakiintunut asema teollisuuden raskaansarjan ammattilaisina. Timanttisen ammattitaitomme ansiosta olemme hioutuneet alamme huipuksi, ja tämän vuoksi meillä on kyky suoriutua haastavista ja erikoisemmistakin projekteista.

Ymmärrämme teollisuushankkeiden aikataulukriittisyyden, johon vastaamme vahvalla ennakoinnilla ja joustavuudella. Tekemisemme keskiössä korostuu tinkimätön laatu, joka näkyy asiakkaidemme korkeassa tyytyväisyydessä. Saumaton ja rehellinen vuorovaikutus projektin osapuolten välillä varmistaa erinomaisen lopputuloksen ja edellytykset yhteistyön jatkuvuudelle.

Olemme saaneet kiitosta projektien ammattimaisesta läpiviennistä, isojen ja haastavien ongelmien ennakkoluulottomista ratkaisuista. Meillä hoidetaan homma, sitoudutaan tekemiseen ja otetaan projekti omaksemme.

Asiakaitamme ovat mm. SSAB, Tervakoski, Stora Enso, Metsä Group, UPM, Valmet, Honeywell, Woikoski.

Teollisuusrakennukset

Uudis-, korjaus- ja muutosrakentamista
raskaansarjan ammattitaidolla

Josira tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja sitoutumisesta projekteihin. Toteutamme kokonaisvaltaisesti raskaan teollisuuden rakennushankkeet vahvalla projektinjohdolla, aina valmiiseen kokonaisuuteen asti. Olemme toteuttaneet lukuisia rakennusprojekteja muun muassa paperi- ja terästeollisuuden tarpeisiin jo yli 15 vuoden ajan. Josira on vahvimmillaan poikkeuksellisen haastavissa teollisuuden projekteissa. Yrityksestämme löytyy monipuolista osaamista ja vahvat verkostot. Asiakkaan tarpeet ja vaatimukset ovat toimintamme keskiössä, jolloin esimerkiksi työmaan logistiikka ja tuotannon tarpeet ovat tärkeässä roolissa. Kokonaisuuden hallinta ja ketteryys ovat vahvuuksiamme, jonka vuoksi onnistumme tiukankin aikataulun puitteissa.

Tuotantolinjat ja koneperustukset

Millin ja minuutin tarkat perustukset

Teollisuusympäristöön liittyvät tiukat toleranssit edellyttävät lujaa teknistä osaamista ja tarkkaa työn jälkeä. Koneperustuksille ominaiset dynaamiset ja staattiset rasitukset johtavat siihen, että perustuksien laatu on oltava priimaa. Meiltä löytyy vuosikymmenten kokemusta haastavista paikallavaluista, mikä mahdollistaa haastavatkin suoritukset. Toimintasektorimme kattaa kaiken pienien koneiden perustuksista suuriin paperiteollisuuden linjastoihin. Jokainen kohde on uniikki, joten projektikohtainen lähestyminen on ensisijaisen tärkeää.

Koneasennukset

Konepuolen erikoisosaaminen on valttimme teollisuuden hankkeissa

Teemme laite- ja koneasennukset sekä purkutyöt vuosien kokemuksella. Josiran osaaminen ulottuu teollisuuden koneasennuksiin aina tuotantolinjojen haalauksista käyttöönottoon ja kunnossapitoon asti. Voimme toteuttaa koneasennukset ja teollisuusrakentamisen projektit saumattomasti yhtenä kokonaisuutena tai erillisenä koneasennuksen projektina. Asiakkaan saama palvelu yhdeltä ja samalta toimittajalta takaa projektin synergian ja onnistuneen läpiviennin. Meiltä löytyy koneasennuksiin liittyvää erityisosaamista, -työkaluja ja -kalustoa. Kone- ja käyttöjen linjaukset ovat meille arkipäivää.

Sähkö- ja automaatiotyöt

Sähköistämme teollisuutta tuotantolinjaston käyttöönottoon asti

Kykenemme toteuttamaan teollisuuden sähköurakoinnit kokonaisvaltaisesti, oli kyse sitten tuotantorakennuksen tai konelinjastojen sähkö- ja automaatiotöistä. Teollisuushankkeiden sähkötöiden moniosaaminen mahdollistaa isompien kokonaisuuksien hahmottamisen, soveltamisen ja monipuolisen ongelmanratkaisun.

Teollisuushankkeiden sähköurakoinnin haasteena on usein eri aikakausien sähköiset järjestelmät, mihin pystymme vastaamaan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.