Väistötila­­rakentamista

Kokonaisvaltaisella urakoinnilla

”Olemme tehneet Josiran kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. Yhteistyö on sujuvaa, joustavaa ja ammattitaitoista.”

Timo Niemelä, Projektipäällikkö, Adapteo Finland Oy

Väistötiloja pohjarakentamisesta viimeistelyyn ja ennallistamiseen

Väistötilarakentamisen taustalla on aina akuutti tarve ja tiukat aikataulut, jotka vaativat urakoitsijalta joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Josiralla on rautainen kokemus erilaisten väistötilojen urakoinnista ja teemme jatkuvaa kehitystyötä parantaaksemme työn sujuvuutta sekä projektin läpivientiä.

Vahva projektin- ja työnjohto sekä saumaton yhteistyö asiakkaan kanssa ovat avainasemassa, jotta työ saadaan onnistuneesti aikataulussa maalin. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti väistötilarakentamisen palveluja aina maanrakentamisesta viimeistelyyn ja projektikohtaiseen elementtituotantoon, jotta projektin läpivienti olisi mahdollisimman sujuvaa. Tämän olemme todenneet olevan huomattava hyöty tilaajan näkökulmasta.

Maanrakennus ja perustukset

Maanrakentamisen kivenkova ammattilainen

Ammattitaidolla tehdyt maanrakennus- ja perustustyöt takaavat seuraavien työvaiheiden sujuvuuden. Olemme erityisen vahvoilla pohjaolosuhteiltaan haastavissa projekteissa, joissa perustamisratkaisujen merkitys korostuu. Osaamisemme ulottuu väistötilojen elinkaaren loppupäähän, jossa tarjoamme maa-alueiden ennallistamisen tilaajan toiveiden mukaisesti. Teemme kaiken tämän huippu ammattitaidolla ja omalla monipuolisella kalustollamme.

Väistötilojen asennus

Turvalliset tilat käyttäjän tarpeisiin

Väistötilojen asennustöissä korostuvat aikataulukriittisyys ja luja turvallisuusjohtaminen. Vahva osaamisemme projektinhallinnasta takaavat aikataussa pysymisen ja turvallisen projektin toteutuksen, jolloin joustavuus, sitoutuneisuus ja ennakointi nousevat tärkeään rooliin. Usein väistötilat ovat kouluja tai päiväkoteja, jolloin laadukas työnjälki ja tarkat turvallisuusvaatimukset ohjaavat tekemistä. Tilaelementtien asennus- ja viimeistelytöiden lisäksi lisärakentaminen hoituu meiltä sujuvasti osana kokonaisprojektia.

Väistötilojen purku

Purkutyöt kiertotalouden ytimessä

Väistötilarakentaminen edustaa kiertotaloutta parhaimmillaan, kun purettava rakennus siirtyy seuraavaan käyttöympäristöön. Josiralta löytyy kokemusta laajojenkin kokonaisuuksien purku- ja siirtotöistä ja teemme jatkuvaa kehitystyötä parantaaksemme prosessien läpivientiä. Kokonaisuuden hahmottamisella ja laadukkaalla työn suunnittelulla mahdollistetaan työn toteutus resurssitehokkaasti.

Talotekniikka

Terveelliset, energiatehokkaat ja hallitut olosuhteet

Kokonaispalvelumme kattavat väistötilojen asentamisen lisäksi kaiken mitä rakennus tarvitsee ollakseen toimiva. Laaja yrityksen sisäinen talotekninen osaaminen ja vahva yhteistyöverkosto mahdollistavat kokonaisvaltaisen toteutuksen. Näin ollen palvelumme tarjoaa tehokkaan ja helpon kokonaisuuden tilaajan näkökulmasta

Elementtituotanto

Sujuvuutta projektin läpivientiin omalla tuotannolla

Suunnittelemme sekä valmistamme puuvalmisteisia seinä-, lattia-, katto-, hissikuilu- ja erikoiselementtejä yrityksemme kuivissa tuotantotiloissa. Tuotantomme kapasiteetti mahdollistaa asiakkaan tarpeisiin vastaavien elementtien valmistuksen nopeallakin aikataululla. Toteutamme elementit väistötilarakentamisen tarpeisiin aina projektikohtaisesti.