Asunto­rakentamista

Kokonaisvaltaisella urakoinnilla

”Josira pystyi vastaamaan CLT-rakentamisen tuomiin haasteisiin luovalla ongelman­ratkaisulla sekä teknisellä osaamisella kentällä.”

Nestori Närjänen, Toimitusjohtaja, Sevin Oy

Tulevaisuutta rakentamassa – ihmiset keskiössä.

Josira on rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöjä ja olemmekin vahvasti mukana merkittävissä ajankohtaisissa asuinhankkeissa Pirkanmaalla. Uudisrakentamisen lisäksi palvelemme asunto-omistajia korjausrakentamisen merkeissä. Urakoimme asuntokohteita esimerkiksi asuntosijoitusyhtiöille, -osakeyhtiöille ja -säätiöille.

Tinkimättömällä asenteella kerralla kuntoon
Yrityksemme vastuullisuus, asiantuntijuus ja sitoutuminen laatuun näkyvät työmme lopputuloksessa. Rakennamme asuntoja kuin tekisimme itselle, sillä ymmärrämme kodin olevan ihmisen tärkein paikka.

Ytimessä saumaton yhteistyö
Toimintamme keskiössä on saumaton yhteistyö sidosryhmien välillä ja valttimme on ketteryys ja joustavuus, joka näkyy kykynä reagoida muuttuviin tilanteisiin sekä vahvana sitoutumisena projektiin. Olemme saaneet kiitosta sujuvasta vuorovaikutuksesta ja kyvystä ratkaista ongelmia yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakkaittemme on helppoa tehdä duunia meidän kanssa.

Fokus kestävässä asumisessa
Modernit toimintatavat ja -menetelmät ohjaavat työtämme ja ymmärrämme rakennusalan suuntauksia ja trendejä. Työssämme korostuu kestävän kehityksen mukainen ajattelu ja vastuullisuus ekologisina ratkaisuina. Olemmekin vahvasti mukana puurakentamisen rakennushankkeissa ja kehitystyössä ajankohtaisena esimerkkinä CLT-rakentaminen.